Blog

Àlbum debut d’Anchord en Cassette

És Anchord el millor que ha parit la ciutat de Girona musicalment parlant des de la irrupció de Hurricäde i Aliment? En un referèndum hauria de guanyar el “Sí” per majoria aclaparadora. Ja només per aquesta reflexió val la pena alçar les copes ben amunt i brindar pel que hagi de venir per part d’aquests quatre joves amics gironins (Jaume Casals, Orestis Synefakoulis, Josep Aymerich, Víctor Álvarez) que des de l’estiu 2013 s’han endinsat de ple en un marc propi de volum, velocitat, dissonància i melodia, un projecte clarament hereu del que es va coure els anys noranta però que sobretot és un reflex autòcton de la nova escena de bandes que pobla arreu d’Estats Units amb influències similars. La mescla perfecta entre Grown Ups i Title Fight.

anchord_S:T

És una autèntica alegria per a Saltamarges trobar una nova banda amb cara i ulls a Girona ciutat. D’aquesta manera surt a la llum el seu debut discogràfic editat en cassette, amb l’objectiu de donar un impuls més a un projecte sòlid i fresc que se’n sentirà molt a parlar. Prova d’això és que si bé aquests primers 9 temes confirmen l’aposta, en directe Anchord creix i aplasta el públic.

El disc de debut, de títol homònim, és la vuitena referència del segell gironí Saltamarges. Està gravat el mes d’abril 2014 a l’ATV de Sarrià de Ter (Girona) per Anchord, mesclat per Jordi Brugués i masteritzat per Víctor Garcia (estudis Ultramarinos Costa Brava). L’artwork va a càrrec de Bruna Ribas Hortal.