Blog

SM011: PLEASE WAIT “Look Around, See Inside”

PLEASE WAIT – Look Around, See Inside (2016)

data publicació: 26 novembre

Referir-se a la joventut de Please Wait sembla que segueix siguent la dada més recorrent, destacable i excitant de la banda encara que, si ens n’adonem, portem ja anys referint-nos a ells com a l’eterna promesa, la nova sabia o l’esperança del post-hardcore nacional. La realitat és que segueix siguent igual d’encertat. Simplement pel fet de que van començar tan joves i pre-púbers que, encara avui, anys després de la seva formació al 2008, segueixent siguent uns nois d’entre 18 i 20 anys; però amb una diferència: en tot aquest temps ja s’han patejat tota la península i mitja Europa, desde França a la República Xeca i des d’Anglaterra fins a Itàlia. Ara són més veterans, experts i estàn més curtits que el 99 per cent de les bandes de la seva edat que es puguin trobar en aquest país. Però, un altre cop, segueix siguent la seva joventut el seu millor encant? Potser sí, però el titular ja no és aquest, sinó que han facturat un disc de debut que és, simplement, aclaparador: Look Around, See Inside (2016).

Si et fixes en els dits d’en Manel recorreguent el màstil del seu baix, la mà com un ocell moguent-se per la branca d’un arbre, veuràs una part brillant del talent que tenen aquests nanos per composar. Amb un llarg repertori d’estructures rítmiques d’en Gerard, suades al local d’assaig, i una hipnotitzant guitarra tan feridora com paisatjista, l’energía desbordant del trío sublima amb la veu d’en Borja, tan atormentada com càndida. Haver mamat literalment els concerts organitzats per l’Atzavara de St. Feliu de Guíxols els hi ha donat una soltura i un aplom dels que no molts músics de la seva edat poden presumir, i que ja s’intuïa clarament al cassette Dirty Little Secret (Saltamarges, 2012). Però el mèrit no solament es limita a on neixes sinò, sobretot, a com treballes i a les ganes que tens de tocar. Si s’uneixen talent, educació i treball, com al cas de Please Wait, creiem just animar-vos a que també els tingueu en compte.

Eric Fuentes (Octubre, 2016)

Punts destacats:
album-art-bandcamp

 • Primer disc LP després del cassette EP de debut Dirty Little Secret (Saltamarges, 2012).
  Han tocat en festivals com Actitud Fest (Vidreres), Sant Feliu Fest (St. Feliu de Guíxols), Festival Hoteler (Vic), Sugar Il.legal Fest (Vic), Make Noise (Barcelona) o The Fiest (Madrid).
 • Han girat per Europa i per la península compartintescenari amb grups nacionals com No More Lies, Nueva Vulcano, L’Hereu Escampa, Viva Belgrado o Guerrera, i internacionals como Nai Harvest, Dowsing, Birds In Row, Buildings, Randy, Office Of Future Plans o No Age.
 • Cançons que poden recordar a Braid, Touché Amoré, Cap ’N Jazz, Texas Is The Reason, Engine Down, Jawbox o Title Fight.
 • Disponible en vinil 12” de 140 gr. color splatter traslúcid en carpeta troquelada.
 • Single recomanat: Northern Lights.

 
Tracklist:

 • Hanging
 • Northern Lights
 • Transatlantic
 • Alf’s Swimming Pool
 • Not Even Closer
 • Touch The Dirt (Richard’s Mind)
 • Overdose
 • Greetings

 
 
Información técnica:

 • Editat en vinil 12” de 140 gr. splatter translúcid en carpeta troquelada amb insert per Saltamarges, Hang the DJ! Records, La Agonía de Vivir, Caleiah, KrimsKramz, Dingleberry Records y Tief In Marcellos Schuld Records.
 • Gravat i mesclat per Santi Garcia als estudis Ultramarinos Costa Brava.
 • Masteritzat per Victor Garcia a Ultramarinos Mastering.