Making noise since 2011

Si estàs interessat en algun disc o tens distri i vols fer intercanvi:

envíans un correu a saltamarges@saltamarges.cat

Merci per col·laborar a mantenir viva la música!

Hurricäde

DIY screamo 100% gironí.

Hurricäde no neix per cap raó en particular. L’Oskar, en Gerard i l’André viuen en pobles avorrits i comparteixen una profunda passió per la música. Comencen a assajar al 2007.

Passen un any composant i assajant intensament, comencen a tocar en directe al 2008 i editen la seva primera referència al 2009, un vinil de 10″ autotitulat amb cançons que van des del rocking hardcore fins a l’screamo. Això els dona la oportunitat de continuar tocant de forma regular, incloent un tour europeu DIY i el seu estimat Sant Feliu Fest.

Després d’un “parón” de 3 mesos al 2010 per raons personals, hurricäde grava el seu segon àlbum, Pariah’s Pharos, que representa una evolució en el seu so, que passa a incorporar patrons rítmics matemàtics amb un bon grapat d’influències screamo. Aquest 10” és una coedició entre Saltamarges i Caleiah (Madrid), que compta amb un preciós artwork a càrrec de l’Arnau Sala.

Un cop més, el nou disc és l’excusa perfecta per sortir a la carretera i tocar en dotzenes de concerts, alguns durant una gira espanyola al setembre del 2011.