Making noise since 2011

Si estàs interessat en algun disc o tens distri i vols fer intercanvi:

envíans un correu a saltamarges@saltamarges.cat

Merci per col·laborar a mantenir viva la música!

TANO!

Power duo. Experimental. Girona

La irrupció del power duo Tano!, format per Oskar Garcia (ex vocalista i guitarrista de Hurricäde) i Víctor Álvarez (baixista d’Anchord), no es pot deslligar del vincle creat entre els dos grups, compartint escenaris i fins i tot una gira el 2014, així com de la decisió de Hurricäde de posar punt i final el 2015, després de vuit anys en actiu.

Com una clara evolució de Hurricäde, Tano! segueix en format duo el camí de l’exploració sota els paràmetres d’una música plena de dinàmiques, descaradament rítmica, agressiva i a voltes dissonant.

Les influències són notòries: Drive Like Jehu, Botch, Fugazi, Converge, The Locust, Abhinanda, HHH o els catàlegs de segells com Ebullition Records o Deathwish. Però què és Tano!? Post-hardcore? Math-core? Screamo? Emoviolence? Grindcore? Segurament tot això i, al mateix temps, res d’això. Perquè si una cosa deixa clara el disc és la seva voluntat de fugir constantment de la zona de confort, tot i partir i alhora fer honors a aquesta base mencionada.
Aquestes ganes de complicar-se i de crear una bèstia sonora particular és el que porta el duo a estar permanentment dalt d’un penya-segat, fent malabarismes per no caure i per mantenir l’adrenalina. Com proclamen a la cançó Rius de Serps: “Si només veus la llum és com si no veiessis res”.