Making noise since 2011

Si estàs interessat en algun disc o tens distri i vols fer intercanvi:

envíans un correu a saltamarges@saltamarges.cat

Merci per col·laborar a mantenir viva la música!

Qui Som

m. i f. [LC] Persona avesada a esquivar els obstacles d’indrets abruptes i difícils.

2 m. i f. [LC] Lladre de camps.

3 m. [LC] Home que cerca les ocasions d’obtenir il·lícitament els favors de les dones.

Saltamarges és el nom darrere el qual s’hi troben sis amics que compartim la passió per la música i l’underground a parts iguals. I és que, per sobre de tot, creiem que aquestes dues parts són indivisibles per tirar endavant projectes que no es deixin contaminar per cap altre factor que no sigui la mera il·lusió, diversió i absoluta llibertat creativa.

L’altre punt d’unió inevitable és que aquestes sis persones som d’aquí, de poble, o de Girona capital. I, per tant, ens sentim partícips del que passa aquí lligat a la música independent. Tots hem passat estius d’adolescència acampant al Sant Feliu Fest (Atzavara Club), tots hem anat moltes vegades a l’ATV de Sarrià de Ter, tots hem sintonitzat per internet El Frenopàtic Radioshow, tots hem agafat el cotxe per anar als concerts de Soroll a Vidreres o tots hem vist néixer l’H-titud Fest.

Tenim clar d’on venim. Demà no sabem on serem, però sí que continuarem sentint-nos lligats emocionalment a aquest espai. L’únic que sabem és que ara mateix el present és aquest granet de sorra transformat en segell independent, que munta concerts, i que tot just aquest 2011 acaba de complir un any amb una edició sota el braç i a cavall d’una altra. Celebrem aquesta fita conscients que ens queda molt camí per córrer.

Girona, 2011.